2018-07-09 04:51:17• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Fogékony mindenféle intellektuális kihívásra

Napi horoszkóp július 9-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Az ön uralkodó planétája, a Mars a tizenegyedik sorsterületén tartózkodik, ön bizonyára ma egy falkavezér a barátai között. A többieket cselekvésre ösztökéli és lelkesedéssel tölti fel közös ügyük érdekében. Ma a Mars agresszív oldala összezördüléseket okozhat.


Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold az ön jegyében áll. Önnek ma a megszokottnál is nagyobb biztonságra van szüksége anyagi és érzelmi értelemben egyaránt. Ön módfelett gyakorlatias ezért nagyon sikeres a pénzzel kapcsolatos pályákon, mint például bank- és biztosítási szakmákban vagy tőzsdeügyletekben. Elgondolkodhatna valamilyen új megtakarításon.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Merkúr fényszögben áll a Jupiterrel, és ez az élénkítő tranzit különösen kedvez a szellemi munkának vagy a tanulásnak. Tervezésre, hosszú távú utazásokra és külföldiekkel való kapcsolatteremtésre alkalmas nap a mai.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Nap az ön jegyében egy kellemes fényszöget kap több planétától, a koncert, a mozi látogatása örömet jelentene önnek. Azt is élvezné, ha kiszabadulna a szabadba fényképezőgéppel a kezében és fotózhatná a természet szépségét. Az alkoholfogyasztással vigyázzon!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A Merkúr az ön jegyében a Jupiterrel fényszöget alkotva, hatalmas segítséget jelent önnek, ha ön írni vagy vizsgázni szeretne. Az agya kiválóan működik, fogékony mindenféle intellektuális kihívásra. Ha szerződéskötésre kerülne sor, figyelmesen olvassa végig a szöveget, semmi ne kerülje el a figyelmét, adjon magának elég időt döntéseihez.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Az ön uralkodó planétája, a Merkúr, az ön tizenkettedik sorsterületén tartózkodik, ma könnyen megeshet, hogy magányosnak érzi magát. Ha nem tud találkozni a barátaival, akkor órákat tölthet telefonálással. Nem igazán akarja ma praktikus dolgokra fecsérelni drága idejét, sokkal inkább fogékony mások érzéseire. Remek alkalom bensőséges eszmecserékre.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Önnek határozottan szüksége van barátokra, szeretné ma megosztani véleményét, gondolatait. Szívesen bekapcsolódik mások társalgásába.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ön éber és mindig kész a harcra, ha meg kell védeni szeretteit, szüleit, családját, olyan, mint egy házőrző kutya. Ma folyamatosan ellenszegül, a felgyülemlett és mélyen elnyomott bénító düh lelki feszültséghez vezet. Az, hogy milyen összefüggésben tekint ön az életre, okozhat örömöt vagy bánatot, minden ajándék visszatér az ajándékozójához.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Önnek állandó szellemi kihívásokra van szüksége, mert ön egy nyughatatlan elme, örökös vágy hajtja az elérendő célok után. Hatalmas tudásvágya is jelentheti ezt a hajtóerőt.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Délután átlép a Hold az ön hatodik sorsterületére, ez önnek okozhat némi egészségügyi gondot, problémák merülhetnek fel légző- és hangképző szervekkel. Sérülés, horzsolás érheti a karokat, kezeket vagy a vállakat. Különös gonddal ügyeljen ezekre a területekre.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ön szélsőségesen türelmetlen ma, mindenre előbb válaszol, mint kérdezik. Próbáljon meg egy kicsit türelmesebben viselkedni, mert a munkahelyén komoly gondokhoz vezethet a folytonos ellenszegülése.


Halak: II. 19. - III. 20.
A Merkúr az ön hatodik sorsterülete felett tranzitál - ön érdeklődhet valamilyen egészséget megőrző program iránt, ma meg is látogathat egy ilyen rendezvényt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: